Algemene voorwaarden & retouneren

Het kan wel eens voor komen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien dat het product toch niet bevalt of is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Dit is enkel uitgesloten voor oorbellen en haaraccessoires. Deze mogen in verband met de hygiëne niet geretouneerd worden. Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar Luvvies by Saar zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking bij Luvvies by Saar geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via luvviesbysaar@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling voor je te wijzigen indien dit mogelijk is.

Algemene voorwaarden en herroepingsformulier

We've got your bag!

Gorinchem

Veilig betalen met ideal

KVK; 72792175

BTW; NL002299956B75

+31621946043

© 2018 Luvvies by Saar.

@luvviesbysaar